Houten Vloeren Breda

Voor een groot assortiment aan houten vloeren in Breda dient u te zijn bij Bliek Houten Vloeren. In de showroom van Bliek Houten Vloeren kunt u onder andere terecht voor een exclusief assortiment aan eikenhout. Naast eikenhout vindt u er ook diverse tropische houtsoorten.

Bent u nog aan het twijfelen omtrent de houten vloer die u wilt aanschaffen dan is eikenhout het overwegen waard. Eikenhout biedt u als voordeel dat er diverse mogelijkheden openstaan om sfeer aan het interieur mee te geven. Zo kunt u niet alleen een moderne beleving tegemoet gaan, maar ook klassiek of landelijk is mogelijk.

Tropisch houten vloeren

Een andere mogelijkheid is, dat u kiest voor tropisch hout. Als houten vloeren specialist beschikken wij ook over een ruim assortiment aan tropische houtsoorten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan jatoba, afzelia of merbau. Het speciale aan tropische houten vloeren is, dat deze elk over een eigen typische kleur en tekening beschikken.

Bent u opzoek naar een winkel met een groot assortiment aan houten vloeren? Bij Bliek Houten Vloeren te Breda is kans van slagen gegarandeerd.