Vloer Schuren Breda

vloer schuren Breda

Onderhoud en vloer schuren Breda

Bij het vloer schuren is het van groot belang om een met zorg uitgekozen vloer goed te onderhouden. Daarom is het belangrijk om de vloer schoon te houden met behulp van de juiste producten. Hierover kunnen wij een goed advies geven. Het is dan ook mogelijk om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Wij komen dan jaarlijks bij u langs voor het nodige onderhoud.
Daarnaast kan schade worden beperkt door meubels te voorzien van bescherming. Ook een inloopmat kan helpen doordat het een groot deel van het vocht en vuil van de vloer af houdt.

Vloer Schuren / renovatie Breda en omgeving

Door de vloer te schuren komt de vloer weer zo goed als nieuw uit te zien. Slijtplekken en beschadigen worden van de vloer verwijderd en er kan dan ook voor een andere afwerking worden gekozen. Is er misschien aangebouwd waardoor de vloer aangeheeld dient te worden? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Doordat Bliek Houten Vloeren werkt met een dust-care systeem, wordt er zo goed als stofvrij geschuurd. Wijn specialisten in vloerrenovatie, houten vloeren, pvc vloeren, traprenovatie, vloerverwarming, laminaatvloeren, vloer schuren en parketvloeren Breda en omgeving. Vragen? Bel: 076-5811724 voor vloer schuren Breda en omgeving.

Gerangschikt onder: vloer schuren Breda