Houten vloerrenovatie Breda

0

Houten vloerrenovatie verrichten in Breda is mogelijk door contact op te nemen met Bliek Houten Vloeren. Naast het leveren van parketvloeren kunt u bij ons ook terecht voor diverse onderhoudswerkzaamheden.

Heeft u bijvoorbeeld net een vloerrenovatie met schuimbeton laten verrichten en u wilt uiteindelijk toch gaan voor bijvoorbeeld laminaat dan kunt ook daarvoor terecht bij ons.

Wij hebben een ruim assortiment aan laminaatvloeren waardoor kans van slagen altijd aanwezig is.

Mogelijkheden houten vloerrenovatie

Mocht het zo zijn dat u niet kiest voor een compleet nieuwe vloer maar in plaats daarvan kiest u voor een houten vloerrenovatie dan staan er diverse mogelijkheden voor u open.

Een mogelijkheid is, dat u kiest voor een olie behandeling van de houten vloer. Mocht een olie behandeling niet het gewenste effect opleveren dan kunt u kiezen voor het laten schuren van de vloer.

Het schuren van de vloer is eigenlijk nodig indien er zichtbare beschadigingen waar te nemen zijn die niet middels simpele ingrepen te verhelpen zijn. In dat geval dient de gehele vloer onderhanden genomen te worden. Er wordt namelijk dan een dun bovenlaagje afgeschuurd waarna de vloer weer opnieuw in de olie wordt gezet.

Wenst u een houten vloerrenovatie? Laat het dan verrichten door Bliek Houten Vloeren te Breda.

Gerangschikt onder: Vloerenrenovatie

Comments are closed.