Vloerrenovatie Parket Breda

0

Voor het laten verzorgen van vloerrenovatie van parket in Breda dient u te zijn bij Bliek Houten Vloeren.

Renoveren van parketvloeren vereist een bepaalde soort expertise. Wordt de renovatie op onjuiste wijze uitgevoerd dan kunt u met permanente schade van de vloer te maken krijgen.

Parketvloeren zijn gevoelig voor slijtage. Nu dient slijtage bij houten vloeren niet gezien te worden als iets dat in een zeer rap tempo gebeurt. Bij hout zal er geleidelijk aan en afhankelijk van het gebruik slijtage in meer of mindere mate optreden.

Krijgt u op den duur met een zodanige slijtage te maken dat dit effect heeft op het uiterlijk van het hout, dan dient er actie ondernomen te worden. In dit geval is dan een vloerenovatie door een expert op zijn plaats.

Schuren als onderdeel van vloerrenovatie van parket

Wanneer het parket in uw woning tekenen van gebruik of beschadigingen vertoont dan wordt het tijd om de vloer onder handen te nemen. Is de slijtage van dusdanig aard dat een olie behandeling geen baat heeft, dan dient de vloer geschuurd te worden.

Bij het schuren van de vloer komt u er niet mee weg door maar een deel te doen. In dit geval dient de gehele vloer gepolijst te worden. Wanneer dit volledig is gedaan, dan kan de vloer weer in de olie worden gezet. Het resultaat hiervan is een vloer die er als vanouds uitziet.

Dient er een vloerenovatie van parket in uw woning plaats te vinden? Bliek Houten Vloeren voert dit werk met passie voor u uit.

Gerangschikt onder: Vloerenrenovatie

Comments are closed.