Professionele vloerrenovatie Breda

0

Voor een professionele vloerrenovatie betreffende uw woning in Breda dient u te zijn bij Bliek Houten Vloeren. Wilt u dat er een expert voor u aan het werk is, dan is Bliek Houten Vloeren het juiste aanspreekpunt.

Door veelvuldig gebruik zal een houten vloer op den duur tekenen van slijtage vertonen. Indien de slijtage in dusdanig stadium verkeert dat het geheel een negatief beeld geeft aan het interieur dan is een professionele vloerrenovatie op zijn plaats.

Wanneer er op deze manier aan een renovatie van de vloer wordt gewerkt dan zij er diverse aanpak methoden mogelijk. Een van de methoden is de houten vloer opnieuw in de olie te zetten. In dit geval ondergaat de vloer middels speciale houtolie een duurzame behandeling.

Schuren houten vloer

Mocht een olie behandeling niet echt baat hebben dan kan er gekozen worden voor het laten schuren van de vloer. In dit geval wordt er met speciaal apparatuur een dun bovenlaagje van het hout afgeschuurd waarna het geheel opnieuw in de olie wordt gezet. Bij het schuren betreft het de gehele vloer en niet slechts een deel.

Professionele houten vloerenovatie nodig? Neem per direct contact op met Bliek Houten Vloeren voor een optimaal resultaat.

Gerangschikt onder: Vloerenrenovatie

Comments are closed.