Vloerrenovatie met schuimbeton Breda

0

Vloerrenovatie met schuimbeton dient niet verward te worden met het laten renoveren van een houten vloer.

Schuimbeton komt in principe om de hoek kijken wanneer er sprake is van een houten vloer dat volledig is aangetast. In dit geval wordt de houten vloer helemaal verwijderd. Na verwijdering wordt de ruimte eventueel voorzien van kabels en daarna wordt het geheel helemaal volgespoten met schuimbeton.

Bij een normale parketvloer zult u dus nooit met een vloerrenovatie waarbij er schuimbeton aan te pas komt, te maken krijgen. In dit geval is een normale vloerrenovatie op zijn plaats.

Vloerrenovatie laten uitvoeren in Breda

Heeft u een woning in Breda en het hout toont tekens van beschadigingen, dan is een vloerrenovatie op zijn plaats. Afhankelijk van de beschadigingen kan het geheel afgedaan worden met een olie behandeling. Levert een olie behandeling niet het gewenste effect op, dan zal de vloer geschuurd moeten worden.

Wordt de vloer geschuurd, dan zal dit de gehele vloer betreffen waarbij er slechts een zeer dun bovenlaagje wordt behandeld. Wanneer dit eenmaal achter de rug is, dan kan de vloer weer in de olie worden gezet.

Hoe simpel dit werk ook klinkt, wordt het werk op de verkeerde manier uitgevoerd, dan zal het geheel alleen maar van kwaad tot erger worden. In dit geval is het dus van belang te kiezen voor een expert die niet een vloerrenovatie met schuimbeton voor u uitvoert. Maar een expert die een houten vloerrenovatie voor u kan uitvoeren. Deze expert vindt u dan ook terug in Bliek Houten Vloeren te Breda.

Gerangschikt onder: Vloerenrenovatie

Comments are closed.